• Gratis verzending vanaf €100,-
  • Betrouwbaar al meer dan 10 jaar!
  • Snelle levering

Retourneren

Een technisch defect binnen de door de Dealstunter gestelde garantietermijn en voorwaarden, juist besteld maar verkeerd geleverd, beschadigde producten/verpakking, DOA (death on arrival) of u wilt gebruik maken van uw herroepingsrecht (binnen 2 weken na ontvangst van uw bestelling). Het recht op retour (herroeppingsrecht) geldt uitsluiten voor particuliere aankopen, Zakelijke aankopen zijn hiervan uitgesloten. Dit zijn allemaal redenen voor de aanvraag van een RMA-procedure. Wenst u gebruik te maken van deze procedure dan raden wij u aan om onderstaande bepalingen goed door te lezen en in acht te nemen ter bevordering van een spoedige afhandeling.

RMA-formulier invullen

Defecte producten, omruil of reparatie kan alleen geschieden na invulling van ons RMA-formulier. Alleen volledig ingevulde formulieren zullen in behandeling worden genomen. Wilt u een product retourneren? Doorloop dan de volgende stappen.

1 – Retourprocedure starten

2 – Hoe nu verder?

Na uw aanvraag ontvangt u van ons een bevestiging dat uw aanvraag succesvol is ingediend. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en zullen ernaar streven u binnen 1 werkdag te berichten. U krijgt van ons statusupdates via de mail over uw aanvraag en kunt de procedure ook in uw account volgen. Als de aanvraag is goedgekeurd ontvangt u van ons informatie over hoe u de retourzending kunt starten.

3 – Retourneren product
Bij de retourzending van het product dient u een kopie van de aankoopfactuur en/of pakbon mee te zenden. Vermeld tevens het RMA-nummer en het retouradres duidelijk op de doos. De producten dienen compleet, in originele verpakking inclusief handleidingen, diskettes en kabels te worden aangeleverd. Retournering dient te geschieden binnen 10 dagen na afgifte van het RMA-nummer.

Overige bepalingen

De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor ieders eigen rekening als blijkt dat het aangeboden product niet defect is of dat het defect het gevolg is van ondeskundig dan wel onzorgvuldig gebruik. In dit geval zijn wij genoodzaakt om verzendkosten alsmede onderzoekskosten in rekening te brengen. Het product zal in dit geval aan u worden geretourneerd.

Als u een product wilt retourneren, vanwege uw retourrecht, dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Na ontvangst van de producten zullen we deze controleren op eventuele fysieke schades/gebreken en of alles compleet is geretourneerd. Wanneer er geen schades en/of gebreken zijn en het product in originele staat is geretourneerd, dan zullen we u een creditnota sturen, vervangend product toekennen of een kortingscode geven, als u dat wenst.

Indien u vragen heeft over de RMA-procedure dan kunt u deze mailen naar info@dealstunter.nl

Gaming PC, Moedebord, Grafische kaart nieuwsbrief

Wil je niets missen?

Mis geen korting! Ontvang alle aanbiedingen direct in je inbox.
0