Verzending

Wij verzenden al onze producten via PostNL, na een bestelling en betaling, verzenden wij uw bestelling waarna u email ontvangt waarmee u uw precies kunt zien waar het pakket zich bevind. Dit geldt alleen voor pakketpost of briefpakket, wanneer u kiest voor briefpost dan is de bestelling niet te volgen, brief post is ten aller tijden voor het volledige risico van de consument

Verzendkosten

De standaard verzendkosten voor pakketten die wij berekenen zijn €4,95 dit zijn de kosten voor verzending via PostNL. De standaard verzendkosten voor pakketten naar Belgie die wij berekenen zijn €7,95 dit zijn de kosten voor verzending via PostNL. Verzendkosten voor brievenbus pakket is €3,95.

Levertijden

De pakketten worden in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 werkdagen voor verzendingen binnen Nederland, Verzendingen voor Belgie duren gemiddeld 2 to 5 werkdagen * .

U kunt de status van het pakje volgen via “Track & Trace”.
* Invloeden van buitenaf, zoals slecht weer, druk verkeer en calamiteiten kunnen het schema in de war brengen. Daarom geven wij geen bezorggaranties.

Als u niet thuis bent zal PostNL, indien mogelijk, bij buren afleveren, tenzij u heeft aangeven dit niet te willen. Als dit niet mogelijk is zal PostNL een tweede bezorgpoging doen. Mocht het de tweede keer ook niet afgeleverd kunnen worden, dan gaat uw pakket naar het dichtstbijzijnde postagentschap, waar u het tot 1 week na bezorging kunt afhalen. U kunt uw bestelling afhalen op een door u gekozen tijdstip. Haalt u uw bestelling niet af, dan zal het automatisch retour worden gezonden naar ons.

Spelcomputer, moederbord, nieuwsbrief met grafische kaart

Wil je niets missen?

Mis geen kortingen! Ontvang alle aanbiedingen rechtstreeks in je mailbox.
0