• Gratis verzending vanaf €100,-
  • Betrouwbaar al meer dan 10 jaar!
  • Snelle levering

Verzending

Wij verzenden al onze producten via PostNL. Na een bestelling, en betaling, verzenden wij uw bestelling, waarna u een e-mail ontvangt. Hiermee kunt u precies zien waar uw pakket zich bevindt. Dit geldt alleen voor pakketpost of briefpakket. Wanneer u kiest voor briefpost dan is de bestelling niet te volgen; briefpost is te allen tijde voor risico van de consument.

Verzendkosten

De standaard verzendkosten voor pakketten die wij berekenen zijn €5,95. Dit zijn de kosten voor verzending via PostNL. De standaard verzendkosten voor pakketten naar België die wij berekenen zijn €7,95. Dit zijn de kosten voor verzending via PostNL. Verzendkosten voor brievenbus pakketten zijn €3,95.

Levertijden

De pakketten worden in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 werkdagen bezorgd (voor verzendingen binnen Nederland). Verzendingen voor België duren gemiddeld 2 to 5 werkdagen.*

U kunt de status van uw pakket volgen via “Track & Trace.”
* Invloeden van buitenaf, zoals slecht weer, druk verkeer en calamiteiten kunnen het schema in de war brengen. Daarom geven wij geen bezorggaranties.

Als u niet thuis bent zal PostNL uw pakket, indien mogelijk, bij uw buren afleveren, tenzij u heeft aangeven dit niet te willen. Als dit niet mogelijk is zal PostNL een tweede bezorgpoging doen. Mocht het de tweede keer ook niet afgeleverd kunnen worden, dan gaat uw pakket naar het dichtstbijzijnde postagentschap, waar u het tot 1 week na bezorging kunt afhalen. U kunt uw bestelling afhalen op een door u gekozen tijdstip. Haalt u uw bestelling niet af, dan zal het automatisch retour worden gezonden naar ons.

Gaming PC, Moedebord, Grafische kaart nieuwsbrief

Wil je niets missen?

Mis geen korting! Ontvang alle aanbiedingen direct in je inbox.
0